Bezoek Jos juli 2017

Deze 2 meiden hebben van meegedaan aan het kampioenschap atletiek van Ho Chi Min, een gouden medaille voor hard lopen 100 meter de andere gouden medaille hoogspringen! Super trots waren ze, als ze dit volhouden en nog iets hoger komen kunnen ze in een soort topsport programma komen waardoor ze maandelijks een inkomen krijgen! Het is nog niet zover maar ze gaan ervoor, trainen 6 dagen per week.

Dit is onze Sau (met bril) , Sau was het eerste meisje dat ons huis moest verlaten 1,5 jaar geleden. Zij zit inmiddels in het adolescenten huis van Julius Jaspers. Sau is elke week een of twee keer in het kidshouse om de moeder te helpen, niet normaal hoe geweldig! Zij studeert zat nu in haar examen van het eerste jaar, ze had vertrouwen om het te halen en zij zoals elke student bij een 5,5 ben ik door haha! Elke keer als ik er ben is zij er ook, voelt zo geweldig, dan omhelst ze me en zegt alleen maar Thank you Thank you I love you. Sau heeft aangegeven sociaal werk te willen gaan doen! Wie weet ooit de nieuwe moeder van ons huis?

Dit is Vie het laatste meisje dat nog bij ons is vanaf de eerste dag, zij zal volgend jaar ons huis verlaten ze is nu 18 jaar. En gaat ook nu studeren! Aan de ene kant jammer dat deze meiden na zo een lange tijd ons huis verlaten, maar hoe mooi dat wij hen deze basis mee hebben kunnen geven! Dit is echt het verschil maken. Super bedankt

Dit zijn twee nieuwe meiden, een is er eerste kwartaal 2017 bij gekomen de ander tweede kwartaal 2017. De kleinste is echt weer zo een hartendief, voelt zich volledig vrij en wil alleen maar aandacht en op schoot zitten! De oudste is Hang, is vanaf haar geboorte verlaten door haar moeder. Lang op straat geleefd en is door sociaal werker naar ons kidshouse gebracht. Ik hoop dat we over 12 jaar weer schrijven dat Hang ons huis verlaten heeft en aan het studeren of aan het werk is!

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *