Bezoek Sjoukje Roem

Na een maandenlange Lockdown, eindelijk een bezoek vanuit Nederland mogelijk, Sjoukje Roem( vriendin van mijn zus) die in HCM gaat wonen, is na 2 weken quarantaine te zijn geweest in HCM, langs geweest bij het kidshouse. Zie hieronder haar verslag.

 

Goedemorgen Yvonne,

Vanochtend ben ik naar t kidshouse geweest. Daar werd ik vriendelijk ontvangen door alle kinderen en de staff.

Ms Huynh Thi Hoa Mi en de vice president van Woca waren er ook.
Ik heb de namen van iedereen natuurlijk niet kunnen onthouden. Er was een dame op foto kh3, die achter de vice president staat die alles vertaalde en goed engels sprak. Er werd uitgebreid naar jullie gevraagd.

De kinderen hebben zich allemaal voorgesteld en verteld hoe oud ze waren, het meisje met het paarse t shirt op foto kidshouse 1, spreekt heel goed engels, engelse les gaat goed blijkbaar. De kinderen waren erg blij met het meegebrachte snoep en koeken.

De jongste is 8 en de oudste 19, zij studeert voor haar eind examen.
Er zijn gisteren voor alle kinderen nieuwe uniformen aangeschaft.

De kinderen boven de 12 jaar zijn gisteren allemaal voor de tweede keer gevaccineerd, en daarom hebben ze vandaag vrij. Ze zien er gezond en happy uit.

Woca vertelde dat ze sinds het begin van de covid geen contact meer hebben gehad met een woca jongens huis in district 4, volledig radiostilte.
Zij hebben wel contact met de meisjes die het huis verlaten hebben en die komen ook nog wel op bezoek.

Ik heb gevraagd of ik op dit moment iets voor hen kan betekenen, zij hebben mijn telefoonnummer en email en ik heb ze gezegd dat ze altijd kunnen bellen.

In het begin van het bezoek had ik het gevoel dat ze afstandelijk waren maar uiteindelijk hebben we een hele gezellige tijd met elkaar door gebracht
en ik hoop echt dat ik er vaker naar toe kan.

Lieve groet

Sjoukje Roem

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *