Meer dan een spelletjesdag

Hi eindelijk ons kidshouse avontuur;

Na een super leien ontvangst op de dag na mijn verjaardag voorzien van bloemen en een heerlijke taart, lief toegezongen door de meisjes, begon onze heerlijke “spelletjes”dag.

We hadden uit Nederland een tas meegenomen gevuld met schmink, nagellak, pionnen, voetbal, teamshirts, ringenspel en ballen gooien. Met taxi’s naar het park, waar, net geïnstalleerd en klaar om te starten, onze enige regen in Vietnam, los barsten.

Onder het prieel zijn Lot en Emma gestart met een uitgebreide schmink en nagellak sessie en haren invlechten, terwijl Bas en Luc met de overige meisjes gingen voetballen en landje veroveren.

Om de honger te stillen zijn we aansluitend naar hun favoriete pizza restaurant gegaan, waar we met elkaar aan de pizza en grote glazen cola hebben gezeten. Daarna wandelend terug naar het kidshouse om daar onze oude Apple laptop en Ipad te installeren zodat ze de komende 3 maanden Engels kunnen leren op digitale wijze.

Lucas heeft leren tellen in het Vietnamees, Bas al zijn voetbal talenten gedeeld en Lotte en Emma hebben met eindeloos geduld nagels gelakt.

Het was een top dag en met pijn in ons hart hebben we afscheid genomen van de heerlijke meiden die zo liefdevol worden opgevangen door de moeders en Yvonne & Jos, wat een fantastisch initiatief.

Met vriendelijke groet / kind regards,
Bernadette de Blieck

Bergse Linker Rottekade 229
3056 LG Rotterdam
The Netherlands
(+)31 10 422 35 23
www.studiodeblieck.nl

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *